TRETMAN VODE

PORTFOLIO

Čista voda najdragocjeniji je i najpotrošniji resurs na Zemlji.

Podrzavajuci kopneni i vodeni ekosustav, kljucna je za odrzivost zivota. Stoga je neophodno ucinkovito upravljati vodom, reciklirati je i pročišćavati kako bi se osiguralo da se koristi na najbolji mogući način.

U ekonomskom smislu, voda je nuzna komponenta bogatstva i stabilnosti mnogih industrija, od proizvodnje, prerade, akvakulture itd.. Pročišćavanje vode uklanja onečišćenja i uklanja ili smanjuje nepoželjne komponente, poboljšavajući kvalitetu vode za željenu upotrebu. To se može odnositi na pitku vodu, navodnjavanje, industrijsku opskrbu vodom, rekreacijsku vodu, ponovnu upotrebu i mnoge druge. Obrada vode također je potrebna za ispuštanje sigurne i čiste vode natrag u okoliš.

Obrada vode uključuje različite procese koje koristimo ovisno o danim okolnostima. Svaki projekt smatramo izazovom i s najvećom predanošću, i uz pomoć moderne tehnologije, razvijamo optimalna rješenja za naše klijente.
Stručnim savjetima i raznolikom ponudom Gesta d.o.o. može pomoći potrebama Vašeg poduzeća za tretmanom vode.

Specificno za pojedino podrucje rada, nudimo širok spektar BULK i pakiranih kemikalija, uključujući spojeve klora, kiseline, lužine i flokulante. Također pružamo kvalitetan izbor sustava za doziranje i kontrolere, ispitne komplete i reagense za otpadne vode i pitku vodu

PITKA VODA

30 godina iskustva

PITKA VODA

Dezinfekcija na bazi klora najucinkovitije je rjesenje za smanjivanje i eliminaciju bakterija u vodi.

Sve što trebate

Od kemikalija za doziranje sustave do reagensa, Gesta d.o.o. nudi kompletna rješenja za dezinfekciju pitke vode, kako bismo osigurali da naši klijenti dobivaju najbolju moguću pitku vodu. Sve naše kemikalije testirane su i odobrene prema EU standardima. 5 razloga za dezinfekciju na bazi klora:

OTPADNE VODE

30 godina iskustva

OTPADNE VODE

Gesta d.o.o. ispunjava stroge standarde i propise o sigurnosti, zdravlju, okolišu i kvaliteti u vodnoj industriji. Predani smo kvaliteti i stalnom poboljšanju u svim aspektima našeg poslovanja kako bismo ostali među vodećima u regiji.

Nudimo rješenja

Klorirati se mogu i otpadne vode, točnije kloriranje predstavlja treći stupanj u njihovom pročišćavanju. Za dezinfekciju otpadnih voda uglavnom se koristi plinski klor ili natrij hipoklorit.

Nudimo rješenja za sustave za doziranje klora i možemo ponuditi reagense kako bismo osigurali da su vaše otpadne vode ispravno tretirane.

Zbog sve strožih europskih normativa u RH se sve više mora ulagati u procese obrade otpadnih voda.

Sve naše kemikalije testirane su u certificiranim laboratorijima i odobrene prema EU standardima.
Kada govorimo o pročistaču otpadnih voda, na raspolaganju nam stoji tvrtka Hach Lange (https://hr.hach.com/), specijalizirana za analizu vode.

BAZENI, TOPICE I LJEČILIŠTA

30 godina iskustva

BAZENI, TOPICE I LJEČILIŠTA

Kada govorimo o vodi iz bazena, prva pomisao je kristalno cista voda pogodna za kupanje i osvježavanje.

Bazenske kemikalije i oprema verificiranih europskih proizvodača

Da bi voda uistinu bila takva, potrebno je osigurati ispravnu vrijednost pH bazenske vode te ju redovito dezinficirati.

Kako bi se osiguralo da voda za plivanje ostane zdrava i bistra, bazeni se obrađuju se najučinkovitijem dezinfekcijskim sredstvom – klorom. Klor uništava potencijalno štetne mikroorganizme i klice koje mogu biti prisutne u vodi, a koristi se za kontrolu organskih ostataka i sprječavanje rasta algi. Klorirana voda također ostaje bistrija dulje.

Glavna prednost klora, u usporedbi sa drugim bazenskim kemikalijama, jest da klor djeluje dugo nakon dodavanja u vodu, i tako osigurava dovoljnu razinu zastite od waterborne germs.

U malim količinama, razrijeđen u vodi, klor ne predstavlja nikakve zdravstvene rizike.

Klor se može dodati u bazene kao tekucina, prah, tablete ili u obliku plina.

Gesta d.o.o. nudi vam raznolike opcije bazenskih kemikalija i opremu verificiranih europskih proizvodaca kao sto su Hach Lange, TKI Hrastnik, Union BT, Kemira KTM i Petrokemija, kako bi pomogli u osiguravanju zdravstvenih i sigurnosnih uvjeta na svim lokacijama nasih klijenata.

OSTALE INDUSTRIJE

30 godina iskustva

NAslov

Uvodni tekst

Bazenske kemikalije i oprema verificiranih europskih proizvodača

Klor se korisiti u mnogim…

Lokacija i

Kontakt podaci

Gesta d.o.o.
Ivana Severa 20
42000 VARAŽDIN

Telefon: +385 (0)42 351451
Mobitel: +385 (0)91 3351452
E-mail: info@gesta.hr

Radno vrijeme:
Pon – Pet 08:00 – 15:00
Subota 10:00 – 14:00

IBAN:
HR0523600001101748396
Žiro račun
2360000-1101748396
Zagrebačka banka d.d.
MB:
3818942